Anime & Manga


  Rozen Maiden

  Distribuiţi
  avatar
  Anomal!ca
  Moderator
  Moderator

  feminin
  Fecioara Caine
  Mesaje : 2415
  Data de inscriere : 05/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : in my dreams

  Rozen Maiden

  Mesaj Scris de Anomal!ca la data de Lun Iun 14, 2010 12:36 am

  Jun Sakurada este un elev de liceu care refuză să se ducă la şcoală după ce rămâne traumatizat datorită unei experienţe umilitoare (vezi Hikikomori). El a ales să se închidă în camera sa, şi să nu părăsească niciodată casa, petrecându-şi ziua comandând bunuri supernaturale online şi returnându-le înainte de dată la care trebuie să le plătească. Sora sa mai mare, Nori Sakurada, face orice pentru a încerca să îmbunătăţescă viaţa tristă a lui Jun, dar nu este capabilă să schimbe situaţia.
  Într-o zi, Jun primeşte o scrisoare în care este anunţat că a câştigat un premiu. În scrisoare este întrebat dacă va "întoarece" (まきますか? makimasu ka?) sau "nu va întoarece" (まきませんか? makimasen ka?). I se cere ca după ce a luat decizia, să plaseze scrisoare într-un sertar al biroului său, şi o persoană de legatură supernaturală o va duce în lumea spiritelor. Deşi skeptic, el urmează aceste instrucţiuni, şi descoperă că plicul a dispărut. Câteva momente mai târziu, realizează că o cutie bogat detaliată s-a materializat în camera sa. Cutia conţine o păpuşă ciudată, îmbrăcată realistic în haine aristocratice franceze (asemănător cu o Gothic Lolita). Jun întoarce cu grija cheia păpuşii. Păpuşa scârţâie, se ridică singură, şi îl pocneşte cu o palmă pentru că a manevrato cu atâta stângăcie. Ea se prezinta ca, "...Shinku, a cincea păpuşa a Rozen Maiden."
  Shinku este o păpuşa din colecţia unica "Rozen Maiden", dar înainte ca Jun să înţeleagă complexitatea situaţiei, o păpuşa de pluş claun atacă. Shinku îi promite ca îi va salva viaţa lui Jun dacă acesta jură să o servească. Astfel, Jun devine responsabil cu protecţia "Rosa Mystica" a lui Shinku în timp ce ea este ocupată luptând într-o competiţie veche de secole cu alte păpuşi Rozen Maiden pentru titlul de "Alice.

  Parerea mea:
  Am vazut foarte putine episoade..2-3...
  Mereu ma lasam, le reluam, tot imi spuneam ca am sa'l vad pana la capat x__x
  Am cedat de fiecare data in favoarea altora.
  Mi'a placut ideea, Shinku [sau cum o chema xDD] m'a atras mult prin seriozitatea sa si aspectul ei.
  Uhm...ador numele..'Rozen Maiden'..suna melodios
  Revenind..n'as putea sa'mi dau o parere precisa asupra animeului avand in vedere ca nu am reusit in a il viziona


  ________________________________
  Few people in the world can
  Make me smile


   Acum este: Lun Sept 24, 2018 8:17 pm