Anime & Manga


  Lovely Complex

  Distribuiţi
  avatar
  Anomal!ca
  Moderator
  Moderator

  feminin
  Fecioara Caine
  Mesaje : 2415
  Data de inscriere : 05/06/2010
  Varsta : 24
  Localizare : in my dreams

  Lovely Complex

  Mesaj Scris de Anomal!ca la data de Lun Iun 14, 2010 12:35 am

  Povestea îi are în centru pe Koizumi Risa şi Atsushi Ootani, doi adolescenţi complexaţi de înălţimea lor- el este prea scund, iar ea prea înaltă. Datorită acestui lucru încă nu au pe cineva de care să se îndrăgostească. Astfel, decid să se ajute reciproc pentru aş găsi persoana ideală, dar lucrurile nu sunt aşa de simple precum par.
  Nu după mult timp, Risa se îndrăgosteşte de Ootani şi, deşi îşi mărturiseşte dragostea, este respinsă de două ori. Totuşi tânăra nu se dă bătură, iar până la urmă lucrurile se rezolvă între cei doi.

  Părerea mea:
  Mi-a plăcut mult, dat fiind că era comedie şi romance. Grafica a fost bună, iar OP/Ed au fost şi ele reuşite. Povestea era un pic cam, erm... Comună. Adică doi adolescenţi care nu se suportă şi care sunt complexaţi de înălţimea lor ajung, la final, să iasă împreună.
  În ceea ce priveşte personajele, ei bine au fost amuzante*chiar foarte amuzante*. Mi-au plăcut enorm paradoxurile, ironiile- în special cele referitoare la nume: Koizumi Risa*little spring* şi Atsushi Ootani*big valley* - şi momentele în care se certau din nimic*All Hanshin Kyojin - cu se enervau când cineva îi striga aşa *
  Dar mă bucur că diferenţa de înălţime nu i-a împiedicat să fie prieteni, ba chiar i-a adus împreună.
  Un anime foarte bun, plin de momente comice şi romantism.


  ________________________________
  Few people in the world can
  Make me smile


   Acum este: Lun Sept 24, 2018 7:37 pm